Bank Norwegian är en av de nischbanker som enbart vänder sig mot privatpersoner. De lanserades på den svenska marknaden 2013 och har sedan dess etablerat sig som ett tydligt alternativ mot andra låneaktörer. Detta inte minst tack vare att de erbjuder så stor flexibilitet gällande både summa och amorteringstid.

Ansök här
bank norwegian billån

Så tecknar du billån hos Bank Norwegian

En fördel med Bank Norwegian är att banken erbjuder från 5 000 kr i lån upp till 500 000 kr. Därmed kan alla låna den summa som behövs för finansiering av bilen. Någon säkerhet krävs aldrig och lånet ska återbetalas på mellan 1-15 år.

Via deras hemsida väljer man ”Ansök om Blancolån” då detta är samma sak som billån utan säkerhet. Sedan väljs lånebelopp och amorteringstid samt att personuppgifter uppges.

I låneansökan går det även att ange att en medsökande finns till lånet. Om detta väljs ökar chansen att Bank Norwegian beviljar lånet eftersom det ökar tryggheten för banken.

Hela ansökningsprocessen och signering sker online och man får snabbt svar på vilket låneerbjudande som banken kan ge. Om man tackar ja till detta betalas pengarna ut inom någon dag.

Varför ha billånet hos Bank Norwegian?

  • Ansök enkelt via hemsida eller mobil – Bank Norwegian har en föredömligt enkel hemsida och det är lika enkelt att genomföra en låneansökan oavsett om man vill göra det via dator eller mobilen. Dess enkelhet är en klar styrka mot många av deras konkurrenter.
  • Få svar direkt – När en låneansökan skickas in ges besked direkt om man får lånet beviljat eller inte.
  • Flexibelt gällande belopp och amorteringstid – Det är få långivare som är så flexibla gällande belopp och amorteringstid som Bank Norwegian. Här kan man låna mellan 5 000 kr och 500 000 kr och välja på amorteringstid mellan 1-15 år. Lånet kan även alltid återbetalas i förväg utan någon kostnad.

Bank Norwegian – Med enkelhet i fokus

Brukar du tycka att det upplevs krångligt och svårt att fylla i en låneansökan? Att lånebolagen använder för svåra ekonomiska termer m.m. Så är det inte hos Bank Norwegian.

Banken har verkligen arbetat med tydlighet och enkelhet. Så fort man ska fylla i någon information i låneansökan presenteras information om detta. Exempelvis varför mailadress ska anges samt vilka lånebelopp man kan välja mellan.

Här har banken en tydlig styrka!

Krav:

  • Du får inte ha betalningsanmärkningar
  • Du ska vara över 23 år
  • Du ska vara folkbokförd i Sverige och varit det i 36 månader